Išči
Vse kategorije
    Menu Close

    Energijska ploščica FlapJack - 110g Kapučino

    Blagovna znamka: Blackfriars
    Flapjack 110g je ploščica, ki vsebuje beljakovine, vlaknine in ogljikove hidrate, kar jo naredi idealno za aktivne posameznike in športnike, ki želijo nadomestiti en obrok dnevno.
    Koda izdelka: FIT00642
    Zaloga: 166 na zalogi
    €1.76
    i h

    Flapjack 110g je ploščica, ki vsebuje beljakovine, vlaknine in ogljikove hidrate, kar jo naredi idealno za aktivne posameznike in športnike, ki želijo nadomestiti en obrok dnevno.

    Ovsena ploščica s čokoladnim okusom. Primerno za vegetarijance.

    Navodila za uporabo: Ena ploščica FlapJack vsebuje 110g, en zaslon pa vsebuje 25 ploščic. Priporočljivo je zaužiti 1 ploščico FlapJack pred telesno aktivnostjo ali kot nadomestek obroka.

    SESTAVINE:

    OVSENI KOSMIČI, margarina (palmovo olje, repično olje, voda, sol, emulgator (E475), arome), delno invertirani sladkorni sirup, prevleka z okusom bele čokolade (12%) (sladkor, olje iz palmovega jedrca, palmovo olje, sirotkin prah (MLEKO), pšenična moka (pšenična moka, kalcijev karbonat, železo, niacin, tiamin), emulgator (SOJIN lecitin), aroma), sladkor, nadev z okusom kave (6%) (sladkor, glukozni sirup, palmovo olje, repično olje, voda, posneto MLEKO v prahu, aroma, emulgatorja (E471, E492), sol, konzervans (E202), barvilo (E150c)), kakav v prahu, aroma, barvilo (E150a), voda, instant kava, emulgator (E405), regulator kislosti (E300), naravne identične arome, naravne arome.

    Opozorilo glede alergenov: Za alergene, vključno z žiti, ki vsebujejo gluten, glejte sestavine, ki so navedene z VELIKIMI ČRKAMI.

    Izdelano v pekarni, kjer se prav tako obdelujejo jajca, oreščki, arašidi, sezam in sulfiti.

    NUTRITIONAL VALUES Per 100g
       
    Calories 1912kJ / 457 kcal
    Fat 24 g
    of which saturates 13 g
    Carbohydrates 59 g
    of which sugars 29 g
    Fiber 5,1 g
    Protein 5,1 g
    Salt 0,13 g
    0.0 0
    Napišite svoje mnenje Zapri
    *
    *
    • Slabo
    • Odlično
    *
    *
    *