Išči
Vse kategorije
    Menu Close

    Energijska Tablica FlapJack - 110g Ekstremna Čokolada

    Blagovna znamka: Blackfriars
    Flapjack 110g je ploščica, ki vsebuje beljakovine, vlaknine in ogljikove hidrate, kar jo naredi idealno za aktivne posameznike in športnike, ki želijo nadomestiti en obrok dnevno.
    Koda izdelka: FIT00653
    Zaloga: Trenutno ni na zalogi
    €1.76
    i h

    Flapjack 110g je ploščica, ki vsebuje beljakovine, vlaknine in ogljikove hidrate, kar jo naredi idealno za aktivne posameznike in športnike, ki želijo nadomestiti en obrok dnevno.

    Ovsena ploščica s čokoladnim okusom. Primerno za vegetarijance.

    Navodila za uporabo: Ena ploščica FlapJack vsebuje 110g, en zaslon pa vsebuje 25 ploščic. Priporočljivo je zaužiti 1 ploščico FlapJack pred telesno aktivnostjo ali kot nadomestek obroka.

     

    SESTAVINE:

    OVSENI KOSMIČI, margarina (palmovo olje, olje iz palmovega jedrca, repično olje, voda, sol, emulgator (E475), naravne arome), prevleka s čokoladnim okusom bele čokolade (11%) (sladkor, olje iz palmovega jedrca, palmovo olje, sirotkin prah (MLEKO), pšenična moka (pšenična moka, kalcijev karbonat, železo, niacin, tiamin), emulgator (SOJIN lecitin), aroma), delno invertirani sladkorni sirup, prevleka s čokoladno karamelno kremo (5%) (sladkor, palmovo olje, repično olje, glukozni sirup, voda, kakav v prahu z zmanjšano vsebnostjo maščobe, emulgatorja (E471, E492, SOJIN lecitin), barvilo (E150d), regulator kislosti (E575), sol, konzervans (E202), aroma).

    Opozorilo glede alergenov: Za alergene, vključno z žiti, ki vsebujejo gluten, glejte sestavine, ki so navedene z VELIKIMI ČRKAMI.

    Izdelano v pekarni, kjer se prav tako obdelujejo jajca, oreščki, arašidi, sezam in sulfiti.

    NUTRITIONAL VALUES Per 100g
       
    Calories 1914 kJ/457kcal
    Fat 24 g
    of which saturates 13 g
    Carbohydrates 59 g
    of which sugars 28 g
    Fiber 5,0 g
    Protein 5,0 g
    Salt 0,10 g
    0.0 0
    Napišite svoje mnenje Zapri
    *
    *
    • Slabo
    • Odlično
    *
    *
    *